Wat begon met het verzorgen en begeleiden van drukwerktrajecten is inmiddels uitgegroeid tot een specialist in bedrijfscommunicatie.

GI BUSINESS PROMOTORS

NAAST DRUKWERK, BUITENRECLAME, BEURSMATERIAAL EN RELATIEGESCHENKEN WERKEN DE VAKIDIOTEN AAN GOED DOORDACHTE CONCEPTEN OM DE BEDRIJFSNAAM OP EEN KRACHTIGE WIJZE ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN. DE RELATIEGESCHENKEN, KERSTPAKKETTEN EN KLEDING WORDEN VIA DE WEBSHOP NIKSTEGEK.NL AANGEBODEN.

GI BUSINESS PROMOTORS WERKT VOL PASSIE AAN EEN RESULTAAT VAN HOOGWAARDIGE KWALITEIT WAAR U EN WIJ TROTS OP KUNNEN ZIJN. DE GROEIENDE POSITIE IN DE MARKT DANKT GI BUSINESS PROMOTORS NAAST KENNIS VAN HET VAK VOORAL AAN HET ONDERNEMENDE KARAKTER EN DE VERREGAANDE SERVICE VOOR HAAR OPDRACHTGEVERS. DE COMMUNICATIESPECIALISTEN KENNEN DE WEG, MAAR ZIJN OOK EIGENWIJS GENOEG OM VAN DEZE WEG AF TE WIJKEN.

Jeroen Wevers
06 - 55 870 992
Otto Krabbe
06 - 13 131 331
Susan Wevers
Tom Hopman
06 - 13 192 029

De kracht van GI Business Promotors zit hem in een gedreven aanpak gericht op het creƫren van een effectieve communicatieaanpak en dito promotie.

01
Eerst even kennismaken en horen wat u wilt

Een nieuwe kennismaking, daar worden wij enthousiast van! Voor we voor u aan de slag gaan leren wij u graag eerst beter kennen. Wie bent u als organisatie, wat wilt u bereiken en wat vindt u belangrijk? Met deze essentiƫle informatie kunnen wij u pas echt goed adviseren over communicatie in de breedste zin van het woord.

02
Een voorstel dat past als een handschoen

Op basis van onze inventarisatie van uw wensen en behoeften werken wij een passend voorstel en/of projectplan uit. Hierin adviseren wij u welke communicatiedragers geschikt zijn voor uw organisatie en uw doelstellingen. Met uw feedback passen wij het voorstel/plan waar nodig aan.

03
Wat gaat het kosten

Op basis van het definitieve voorstel/projectplan ontvangt u van ons een duidelijke offerte waarin de prijs voor producten en werkzaamheden vermeld staan. Wij zorgen altijd voor een marktconforme totaalprijs. U betaalt dus nooit teveel en weet vooraf precies waar u aan toe bent.

04
Productie volgens planning

Na uw akkoord op de offerte ontvangt u een productieplanning die wij in overleg met u opstellen. Waar nodig ontvangt u van ons vervolgens een ontwerp ter goedkeuring. Na uw akkoord starten we met de productie. U heeft dus een aanspreekpunt van ontwerp tot productie en planning.

05
Oplevering zoals afgesproken

Alles wordt volgens afspraak bij u opgeleverd. Moeten er materialen gemonteerd worden? Ook dat kunt u volledig aan ons overlaten. Onze vakkundige monteurs komen graag langs wanneer het u het beste past, zodat u er zo min mogelijk last van heeft.

06
Helemaal tevreden? Dat horen we graag.

Wij zijn pas blij als u dat ook bent. Na oplevering komen wij dan ook graag even bij u langs om te horen of alles naar verwachting is verlopen, afspraken zijn nagekomen en hetgeen wij hebben opgeleverd naar wens is. Weer een nieuwe klus? Laten we die dan meteen even doornemen.

Afspraak maken
Copyright - GI Business Promotors 2018